За нас

„ОРХАНИЕ МИЙТ“ ЕООД

Фирма „ОРХАНИЕ МИЙТ“ ЕООД е регистрирана през 2012 година, но е правоприемник на „Орхание-Цветослав Лазаров“ ЕТ – първата частна фирма на територията на Ботевград, регистрирна през 1989 година.

Фирмата е собственик на модерно месопреработвателно предприятие ПРЕМИЕР, намиращо се в Ботевград, бул. "Цар Освободител" №36.

За последните три десетилетия предприятието се е утвърдило като едино от най-големите на български пазар.

Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в месопреработката както на българския така и на еврпейския пазар, да се докажем като един сигурен партньор.

производственабаза

Дружеството е собственик на модерно месопреработвателно предприятие „ПРЕМИЕР“, находящо се в Ботевград бул. Цар Освободител 36. За последните 24 години предприятието се е утвърдило като един от големите производители на висококачествени месни продукти за българския пазар. Високото качество на месните продукти, собствената логистика, добрата и развита дистрибуторска мрежа и гъвкавата и иновативна бизнес стратегия, правят „ОРХАНИЕ МИЙТ“ ЕООД предпочитан партньор и лидер в сегмента в региона. Компанията постоянно стимулира развитието на конкуренцията в сектора и предлагането на продукти с отлични хранителни качества на конкурентни цени. Продуктите на компанията са разпознаваеми сред всички потребители, независимо от възрастта с отличителни вкусови качества, което я прави един от лидерите в категорията на производителите на месни продукти.

През последните няколко години фирмата бяха направени значителни инвестиции в месопреработвателното предприятие, като го превърна в модерно, отговарящо на всички европейски изисквания и стандарти, внедрената собствена система за управление на безопасността на храните, базирана на принципите на НАССР. Производствените процеси са автоматизирани в стерилни зали , което гарантира биологичната безвредност и дълготрайността на продуктите с търговски марки „Премиер“ и „Дядовата къща“.

Марката „Премиер“ е вписана в ПВ през 1998 година с регистрационен номер 34011 валидна до 2028 година, а „Дядовата къща“ през 2009 година с рег. Номер 76461 валидна до 2029 година.

награди и отличия

Продукцията на фирмата многократно е отличавана на провеждани изложения като "Месомания" и "Пловдивски панаир"

фирменимагазини

През последните години, сме изправени пред нови големи предизвикателства , които доведоха до засилваща се конкуренция на пазара на месни продукти и непрекъснато повишаване на изискванията на клиентите. През тези години стратегическата цел на „ОРХАНИЕ МИЙТ“ ЕООД е да търси нови пазари, да е безкомпромисна по отношение на качеството на предлаганите продукти и артикули, да реагира адекватно на повишаващите се изисквания към продукта и условията на производството. В процеса на общуване с клиентите, фирмата прилага индивидуален подход и партньорство, основано на максимална надежност заедно с високото качество на произвежданите продукти.

Към настоящия момент присъстваме на пазарите в: София град, София област, Пловдив, Велико Търново, Ловеч, Плевен, Стара Загора, Хасково, Сливен, Добрич, Варна, Разград, Търговище, Шумен, Русе, Кюстендил, Сандански, Петрич, Самоков, Велинград, Тетевен, Троян, Етрополе, Правец, Враца, Видин, Монтана, Лом, Пирдоп, Златица и други. През летните месеци обслужваме редица хотели по Черноморието, а през зимата се ориентираме към Банско.

В дългосрочните планове за развитие и разширяване на дейността се включва и излизането на европейските пазари, доброто качество и сравнително ниската цена ни дават основания да смятаме, че ще бъдем изключително конкурентни.